torsdag den 23. april 2009

CBB sælger mobilt bredbånd til 138 kr. – men kun til egne mobilkunder

Det er flere måneder siden, at CBB lancerede mobilt bredbånd, men det blev ikke markedsført på daværende tidspunkt. Nu er CBB for alvor parat til at sælge mobilt bredbånd, og prisen er lav - 138 kr. om måneden. CBB anvender Sonofons mobilnet (læs om dækning)

CBB har dog ikke tænkt sig at forære mobilt bredbånd væk til spotpris, så tilbuddet gælder kun egne mobilkunder. Ellers koster det 168 kr. om måneden, hvilket pudsigt nok er 1 krone billigere end OiSTER, som tager 169 kr. om måneden.

I modsætning til OiSTER’s 2 mbit/s, så tilbyder CBB også kun 1 mbit/s, og forbrugsloftet er sænket til 5 GB om måneden. De fleste vil dog uden problemer kunne nøjes med 5 GB.

CBB retter ikke kun et angreb mod OiSTER’s mobile bredbånd (læs mere). CBB har også lavet et dagsabonnement til de kunder, som kun sporadisk bruger mobilt bredbånd, og denne abonnementstype har TDC ellers haft for sig selv siden oktober 2008 (læs mere). CBB tager kun 18 kroner om dagen for egne mobilkunder og 25 kroner for resten. Til sammenligning tager TDC 29 kr.

CBB's mobile bredbånd er billigt, men der er begrænsninger på både hastighed og download, og så skal man jo heller ikke glemme, at der er tale om det dårligst udbyggede mobile bredbåndsnet i Danmark, så prisen skal også være mindre.

.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar