mandag den 17. november 2008

OiSTER mobilt bredbånd til 169 kr.

Teleselskabet '3' har lanceret et nyt selskab til salg af mobilt bredbånd med navnet OiSTER. I juridisk forstand er der faktisk ikke tale om et selskab, da OiSTER ikke har noget cvr-nummer. OiSTER er '3's nye brand på markedet, der sælger mobilt bredbånd efter Telmore-modellen. Det vil sige, at kunderne skal betjene sig selv på OiSTER's hjemmeside.

Hos OiSTER er det kun muligt at købe ét produkt - mobilt bredbånd på op til 2 mbit/s for 169 kr. om måneden. OiSTER anvender selvfølgelig '3's mobilnetværk, som i øjeblikket er Danmarks bedste både hvad angår dækning og hastighed, og derfor kan OiSTER sagtens klare at være dyrere end f.eks. Telia, der i øjeblikket sælger mobilt bredbånd på op til 3 mbit/s for 149 kr. om måneden.

Helt overordnet ser OiSTER ud til at være et fint produkt. Der er dog nogle mindre ulemper. Den mobile bredbåndsforbindelse kan ikke anvendes i udlandet, men det er heller ikke relevant, så længe de danske mobilselskaber forlanger enorme roamingtakster for at bruge mobilt bredbånd i udlandet. Derudover er det uklart, hvornår OiSTER's telefoniske kundeservice har åbent. OiSTER skriver nemlig, at "Du kan kontakte OiSTER ved at sende en email til kundeservice". Dette kunne tyde på, at telefontiden er begrænset til normal arbejdstid, men det må vi jo finde ud af.

I telebranchen ser man typisk oprettelsen af denne type salgsselskaber, når markedet er ved at være mættet. I dette tilfælde skyldes det uden tvivl, at '3' ikke har noget produkt til den "lave" ende af markedet. På denne måde kan '3' sælge mobilt bredbånd til de mere sparsommelige kunder, uden at det går ud over '3's brand, der jo som før nævnt er kendetegnet ved markedets højeste hastighed og bedste dækning - ganske smart.

Tilmeld nyhedsbrev om bredbånd


.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar