lørdag den 14. marts 2009

TDC køber Fullrate – historien gentager sig

Så skete det, som mange havde forventet ville have sket for et til to år siden. TDC har købt sin største udfordrer på bredbåndsmarkedet Fullrate. Det er historien der gentager sig.

I 2003 måtte TDC erkende, at selskabet havde overset et kæmpe potentiale i at sælge discount mobiltelefoni med et koncept, hvor kunderne servicerer sig selv og betaler på forhånd. Telmores massive succes gjorde ondt, og TDC havde den store pengepung fremme. Belært af andre fejl, så valgte TDC kun at fungere som støtte til Telmore og ikke lave fundamentale ændringer i ledelse og arbejdsgange. Det virkede, og selskabet har siden hen vokset sig endnu stærkere.

Efter etableringen af Fullrate gik det hurtigt op for TDC, at Fullrate havde fat i noget, der mindede om Telmore tidligere succes. TDC har lavet mange tiltag, der skulle tage konkurrencen op med Fullrate. TDC City blev introduceret som et discount koncept, men det blev aldrig en succes, da kunderne ikke kunne se den store forskel. TDC valgte derfor at satse på kvalitet og value-for-money igen, og så prøvede TDC at lade Telmore sælge discount bredbånd. Det virkede bedre, men det var ikke nok til at stoppe Fullrate, som både kastede sig over medarbejderbredbånd og erhvervsmarkedet.

Nu har TDC så benyttet sig af finanskrise og Stein Bagger sagen til at købe Fullrate til en god pris, men kære Fullrate kunder i kan trøste jer med, at hvis historien gentager sig igen, så bliver Fullrate kun bedre under TDC’s ejerskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar