lørdag den 16. januar 2010

Telenor dropper bredbånds-tv

Telenor har gennem flere år lovet deres bredbåndskunder, at de vil introducere bredbånds-tv, men disse planer er nu skrinlagt. Det kræver store investeringer at etablere en platform til bredbånds-tv, og når det tekniske er på plads, så kræver det en stor kundebase og noget indhold, og her kan Telenor ikke være med.

I modsætning til TDC har Telenor en lille base af bredbåndskunder, som kunne tilbydes bredbånds-tv, og selvom Telenor ejer Canal Digital, så er det ikke et tilstrækkeligt indhold til at lokke kunderne til at opsige aftaler med kabel-tv og satellitleverandører.

TDC og Telia har gennem deres kabel-tv selskaber YouSee og Stofa stor erfaring og forhandlingsstyrke, når der skal handles kanaler. Dette kan Telenor ikke matche, og man kan blot tage et kik på elselskabernes umiddelbare fiasko på dette område, for at se hvor vigtigt kanal-udbudet er.

Elselskaberne har næsten udelukkende været i stand til at få tv-kunder, hvis disse ikke har haft et alternativ, for elselskaberne er sjældent konkurrencedygtige på hverken indhold, funktionalitet eller pris, når det gælder tv..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar