torsdag den 11. december 2008

Pakkeløsninger med bredbånd

De danske bredbåndsoperatører har som en konsekvens af intens konkurrence reduceret deres priser og marginer til et minimum. Nu skal omsætningen igen øges ved at satse på mersalg i form af pakkeløsninger og bundles, hvor bredbåndsforbindelser sælges sammen med forskelligt hardware.

Telia tilbyder gode priser på fotoudstyr, GPS-navigation, radioer og spillekonsoller ved køb af bredbånd. Køb f.eks. en 10 mbit/s fast bredbåndsforbindelse og en Nintendo Wii til en minimumpris over 6 mdr. på 2.789 kr.

TDC tilbyder en Acer Aspire One bærbar computer, 4 mbit/s fast bredbåndsforbindelse, USB-modem og 1 mbit/s Bredbånd-2-GO mobilt bredbåndsabonnement til en minimumpris over 6 mdr. på 3.566 kr.

'3' tilbyder en Acer Aspire One bærbar computer, USB-modem og 7,2 mbit/s Eazyinternet mobilt bredbåndsabonnement til en minimumpris over 6 mdr. på 3.891 kr.

De tre tilbud bringer selvfølgelig tankerne tilbage til mobilmarkedet omkring årtusindskiftet, hvor man fik mobiltelefoner tilbudt for kun én krone, hvis man bandt sig til et abonnement.
Hvis du bliver fristet at de mange tilbud her op til jul, så husk at læse ”det med småt”, og få tilbuddet på skrift, før du slår til.

God jul :-)

.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar